Unna dig själv på Black Friday

Unna dig själv på Black Friday

Även om årets upplaga av Black Friday kan kännas ganska avlägsen för tillfället, kommer den äga rum snarare än du kanske tror. Här berättar vi vad du som cykelentusiast har att förvänta dig under den kommande kampanjen, som är den mest händelserika shoppingdagen på hela året.

Black Friday-reor ger dig ett utmärkt tillfälle att göra ett riktigt kap på en cykel, shoppa cykelkläder till nedsatt pris eller kanske ta del av ett lukrativt erbjudande på en cykeldator eller hjälmkamera. Black Friday är en tradition som härstammar från USA, där dessa reor äger rum såväl i traditionella butiker som på nätet under den sista fredagen i november – den sista lönedagen före jul.

Varje år blir dock gränsdragningen allt suddigare – tidigare tillhandahöll butikerna helt fantastiska erbjudanden som endast gällde under en dag, men numera fortsätter reorna ofta hela vägen fram till jul. Den ursprungliga tanken med Black Friday var förmodligen att locka kunderna att köpa en julklapp hos en viss butik istället för hos en annan, men idag är det förmodligen lika vanligt att man köper någonting till sig själv under rean som till en vän eller närstående.

En växande trend

Många frågar sig huruvida Black Friday verkligen är en trend här i Sverige. Det enkla svaret på den frågan är ja. Faktum är att det är en trend som växer sig allt starkare för varje år som går, och i år väntas Black Friday locka till sig fler kunder än någonsin tidigare! Redan förra året var Black Friday större på nätet än i fysiska butiker, och detta är en trend som bedömer förväntar sig kommer hålla i sig även i år, och kanske till och med förstärkas något.

De produktkategorier som många återförsäljare av cyklar erbjuder kampanjpriser på i samband med denna dag är cyklar och tekniska produkter till dessa. Ett företag inom e-handeln som sticker ut på detta område är Tooorch – i deras webbshop kan du köpa allt från cyklar, cykelkläder och skor till tillbehör och cykelbelysning under black Friday. Företaget erbjuder kampanjpriser på alla produkter i sitt sortiment, och inte bara under fredagen utan även under hela helgen fram till Cyber Monday!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *