Att investera i en cykelhållare

Att investera i en cykelhållare

En cykelhållare är en perfekt lösning för att få vardagslogistiken att gå ihop. Om du vill ha en cykelhållare av god kvalitet får du räkna med att betala flera tusen kronor. Men då kan du också vara säker på att du får en säker cykelhållare som står emot regn och sol och som du kan använda under många semestrar under åren som kommer. Investerar du i en riktigt bra cykelhållare kan du med all säkerhet få igen i alla fall hälften av pengarna genom att sälja den när du inte behöver den längre på Blocket.

Vad säger lagen om cykelhållare?

Det finns ingen specifik lag som reglerar cykelhållare. Däremot är du som bilist skyldig att se till att de fordon som ligger bakom dig alltid enkelt kan se dina bak- och bromsljus. Skulle cykelhållaren skymma ljusen kan du få böter. Tänk därför på att köpa extra ljus om det skulle behövas så att du inte utsätter dig själv eller andra för några onödiga faror. Cyklarna ska också spännas fast ordentligt så de inte riskerar att ramla av under bilresans gång. Det finns speciella spännband för cyklar som man kan köpa. Ibland levereras cykelhållare med just spännband men många gånger måste du köpa till dem separat.

Varför köpa en cykelhållare?

Man kan ofta få mer nytta än man först tror av en cykelhållare. Om du vill ta med dig cyklar på semestern så är den nästan omöjligt om du inte har en cykelhållare. När din dotter cyklat ensam till fotbollsträningen men behöver hämtas med bil så är det också jättepraktiskt med en cykelhållare. I takt med att tiden går kommer du att komma på fler användningsområden för din cykelhållare. Många brukar till och med tänka att de inte förstår hur det klarat sig så länge utan en cykelhållare!

Var är bästa ställer för att handla en cykelhållare?

Vill du ha en så billig produkt som möjligt kan du antingen köpa den begagnat eller på en bensinmack. Bensinmackar brukar ha mycket konkurrenskraftiga priser på cyklar och tillbehör. Är du beredd att lägga lite mer pengar så kan du vända dig till din lokala cykelbutik. Där kan du se hur olika cykelhållare fungerar och vilka för- och nackdelar de har. Har du inte tid att gå runt till olika cykelbutiker kan du även beställa en cykelhållare på internet. Då får du tillgång till ett obegränsat utbud och butiker som är öppna dygnet runt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *